Eläköön elämä

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Viileneviin iltoihin ; ))


"Törmäsin" viikolla, itselleni "uuteen" tuttavuuteen konemusiikin parista... Atlantalainen Ernest Greene tekee musiikkia, jota kutsutaan nimeltä chillwave. Unelmaisen kevyt, nostalginen ja pehmeän kaikuisa konepop on mukavaa fiilistelymusaa ; )) Musiikki "soljuu" mukavasti eteenpäin ja sopii mielestäni hyvin taustamusiikiksi tai rentoutumislevyksi ; ))

Ja miksei, myös viileneviin iltoihin... Ajattelin "esitellä" sopivia, itselleni mieluisia asuja, viilenevien iltojen kunniaksi..

Burberryn syysmallistosta poimintoja ; ))

Mielettömän upeat ylipolven saapikkaat! Ja upea linjakas suurikauluksinen A-linjainen villakangastakki! Syysmallistoissa on aika paljon sammaleenvihreää ja ihanan hiekanruskeaa... ; ))



Miehet Burberry pukee väreihin ; ))



Naisilla jatkuu "jalokivivärit" mukavina piristyksinä asusteissa ja pikkumekoissa...



Harmaa on syksylle sopivana ja tuttuna värinä mukana. Tässä aivan ihana "pörröjakku", tulee mieleen hiiri ; )) Mustat sukat tuovat asuun tasapainoa, rentojen nilkkureiden kanssa ja väristä vastaa luumunpunainen olkalaukku... Hmmm - ihan, kun olisin näitä samoja värejä nähnyt aikaisemminkin -vahvasti syksyyn kuuluvana ; ) ??


Tara Jarmon on oma ehdoton lempisuunnittelijani! Hän osaa luoda naisellisia ja aivan upeasti istuvia vaatemallistoja, vuodesta toiseen ja sesongista toiseen ; )) Näistä vaatteista löytyy klassikoita, joissa on aina jokin mukava yksityiskohta - esimerkiksi rusettina, nyt kauluksessa!


Tässä on hyvin näkyvillä, miten kesämekon käyttöä voi pitkittää ihanasti syksymmälle ; )) Ottakaa ehdottomasti käyttöön neuletakin, vyön ja ylipolven sukkien kanssa kesähame työasuksi! Aivan ihanan pirteä ja erilainen työasu ; ))


Tässä on Tara Jarmon suunnittelu parhaimillaan näkyvillä! Helsingin Stocmannilla on ainakin näitä ihanuuksia ja olen nähnyt joskus, myös Tara Jarmon omassa liikkeessä Lempäälän Idea Parkissa... Onkohan siellä enää ?? Nyt on vierähtänyt tovi, kun on tullut siellä suunnalla käytyä... ; ))


Tässä upeita ihanuuksia alkavaan syyskauteen...