Eläköön elämä

lauantai 7. joulukuuta 2013

7. Joulukuuta ; )

Toivottavasti sinulla oli rentouttava Itsenäisyyspäivä? Minun oma Itsenäisyyspäivä oli juuri sitä!

Olin menneellä viikolla Aleksin Kultajousi Elegancen kutsutilaisuudessa. Kiitos kovasti järjestäjille, tarjoilluista ja todella ihanan ystävällisestä asiantuntijan esittelyistä.

Omia ihanuuksia sieltä löysin - tässä joitakin... Omasta mielestäni Cuccia ei voita mikään...






 Kalevalasarjasta löytyi niin herkkä sydänkoru!


Käsityötaito on sellainen taito, jota arvostan suunnattomasti! Suunnitella, muotoilla ja toteuttaa näin kaunita koruja ja kelloja!!! Yleensäkin muoti, sisustus, taide ja musiikki. Kun ne osuvat kohdalleen - puhuttelevat. Niistä saa päiviinsä iloa ja tuovat hyviä tuntemuksia. Nautitaan näistä ihanista asioista ja kunnioitetaan ihmisiä, jotka antavat meille näitä ihanuuksia!!! 

Suomi tarvitsee näinä aikoinnakin runsaasti tätä ammattitaitoa ja kauniita tavaroita ja asioita, joita ihmiset ostavat, käyttävät! Jotta saamme pidettyä pyörät pyörimässä... Tänään on hyvä mahdollisuus mennä tekemään unelmien ostoksia ja nauttia ihanista elämän piristyksistä!

Kunnioitetaan yrittäjiä, jotka tuovat nämä asiat meille ja jaksavat tehdä päivästä toiseen työtä meidän kaikkien eteen! Annetaan heille ja sitä kautta meille hyviä palveluja, asioita elämään ; )

Toivon Sinulle hyvää mahdolisuuksien päivää, olla toteuttamassa omia ja iloisten yrittäjien unelmia!