Eläköön elämä

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Keskellä viikkoa...

Luin Optiosta nro 11, vinkkejä lomalle...

"Kuinka suoritan kunnon kesän"

Kesällä kuuluu ladata akkuja. Jotta ei lipsahtaisi downshiftauksen iljanteiselle polulle, tässä turboahdetut latausohjeet.

1. Kulttuuri. Merkitse valitsemasi tapahtumat älypuhelimesi kalenteriin ja asenna hälytys, että muistat mennä kaikkiin. Eikä sitten mitään kepeää liirumlaarumia vaan hienoa, sivistävää ja sellaista, jolla voi tehdä vaikutuksen verkostoissa. Muista tweetata ja ilmoitella joka liikkeestäsi facebookissa, muuten saatat lakata olemasta.

2. Luonto. Suomalainen ihminen on yhtä luonnon kanssa. Siitä meidät maailmallakin tunnetaan. Merkitse älypuhelimeesi kalenteriin ajankohdat, jolloin syleilet luontoa täysillä. Kun suunnittelet hyvin, ehdit ravita sieluasi erämaan rauhassa tai Saaristomeren aaloilla samalla, kun siirryt kohti seuraavaa kulttuuritapahtumaasi. Virtaa!

3. Riippumatto. Luovuus ja ajattelu vaatii joutilaisuutta. Merkitse älypuhelimesi kalenteriin ajat, jotka vietät oleillen. Käytä siirtymäajat hyväksesi. Anna ajatuksesi lipua omia teitään, kun tuijotat ulos auton ikkunasta matkan kohteeseen numero 203. Pian olet valmis osallistumaan 18. elokuuta pidettävään Rautakankikävelyn MM-kisoihin.

Ihanaa lomasuunnittelua Sinulle! ; ))



KRAM!