Eläköön elämä

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Monacon hääonnea!!

Tänään Monacossa saivat toisensa Prinssi Albert II and Miss Charlene Wittstock siviilivihkimisen yhteydessä. Huomenna on vuorosa kirkollinen vihkiminen, joka näkyy suomenkin televisiossa... 


Aivan upea pari, tyylikäs ja muistuttaa Ruhtinatar Cracea todella paljon... ; )) Miten tuo menikään, että pojat etsivät äitinsä kaltaisia naisia ; ))



Aivan upeasti hiukset sidottu "huolettomalle nutturalle".. Ei todellakaan huoleton, saa kuvan kuitenkin raikkaasta tyylitellystä ihanasta olemuksesta!!


Charlene voisi olla meille suomalaisillekin "tyylin esikuva"... Otetaan "vinkkejä" juhlapukeutumiseen ja morsiamille ensi vuodeksi hääpukeutumisen vinkkejä ; ))


Tämä kuva, kuten moni muistaakin vielä, on Ruotsin Viktorian ja prinssi Danielin häistä. Tuolloinkin nähtiin upea tyylikäs pariskunta...





http://www.youtube.com/watch?v=G55gTLnciwA

Täältä linkistä voi katsoa siviilivihkimisen.

Onnea siviilivihkimisen johdosta!!




Perjantain fiilistelyjä...

Aivan mielettömän upeita aurinkopäiviä on "pidellyt" ; )) Nämä kannattaa "säilöä" muistiin ja palailla muistelemaan Lokakuun loskissa ; ))


Petri Laaksosen kappale sopinee mielestäni tämän kesän upeaan fiilstelyyn, ja kohti viikonloppua lipuviin  ajatuksiin ; ))

Millainen on sinun kesäiseen päivääsi sopiva "fiilistely" -tuokio tai - musiikkikappale??

Itselleni meri on tärkeä ja en voisi ajattella asuvani merestä kaukana... Nautin istua meren äärellä, kuunnella meren ääniä... liplatusta, sihinää ; )), kohinaa... Meren läheisyydessä tuntee rauhan ja tavallaan meren voiman arvaamattomuus samaan aikaan, on kerrassaan kiehtova elementti! Astelehan meren ääreen, jos et jo ole sielä ; )) Ja tunne meren ihanan rentouttava vaikutus!!


Meri on kiehtova ollessa tyyni ja varsinkin myrskyllä, (rannalla turvallisesti seuraten aaltojen liikkeitä ; ))...


Ulkosaaristossa on jotenkin oma mielenkiintoinen kutsu... Lähteä seilaamaan kauemmaksi... Johonkin aivan uuteen paikkaan ja odottamattomaan...


Tämä kuva sopinee kesään ja niihin kesämuistoihin ; )) talven varalle... ; ))


Purjeveneissä on se tunnelma, mitä merellä kuuluu olla! Rauha... Ei voi, ei saa olla kiire! Pitää olla tässä ja nyt!! ; ) Hienoa!!


Tämä pitänee kokea syksyllä...


Kesäisiä aaltoja vielä nauttien ; ))


Aivan ihanaa viikonloppua ja nautitaan lämmöstä ; ))