Eläköön elämä

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Alkuviikon meikkivinkkejä..

Katselin aivan ihania kuvia kevään meikkivinkeistä. Sieltä erottuu hyvin ehostetut kasvot luonnollisesti ja meikki jää näin ollen silmistä pelkistetyksi. Ääripäänä jopa ilman ripsiväriä, vain silmäripsien kihartaminen permanentilla tai ripsien taivuttimilla.

Ihania luonnollisia vaaleita väribaletteja suosikiltani Diorilta. Valkoista, vaaleanpunaista, vaaleaa ruskeaa. Ihana sekoitella omiin vaaleisiin ja keväisiin vaatteisiin. Tuloksena ihanan naisellisen tyylikäs kokonaisuus. Pukee jokaista! Huulia näyttäisi korostavan tänä keväännä useimmatkin meikkimerkit. Löytyy ihanan vadelmaisia sävyjä ja hiukan kiiltoa. Tällöinkin silmämeikki osittain jätetään vähäiseksi. Trendinä näyttää olevan myös, että alaripsiä ei meikata ollenkaan ripsivärillä. Olen suosinut itse tätä jo pidempään, tuntuu jotenkin valoisammalta silmämeikki, kun jättää alaripsiin värin levittämättä.

Toki väreistä pitäville ja kesään jopa sopivinakin on rohkeita vetoja Giorgio Armanilta liila, turkoosia. Näillä väreillä ehostettu kauttaltaan koko yläluomi ja ripsiin väriä mustaa tai ruskeaa. Jälleen alaripset jätetty ilman väriä. Mahtavaa ja upea lopputulos.

Näitä nyt kokeilemaan ja huomenna ilahduttamaan alkavaa ihanan keväistä työviikkoa tai viikon alkua muuten vain!

Oheen laitan postauksia ihanista kokoelmista.. Ja muutama kuva toki näistä ihanista puuterisista muotiluomuksista. Joita on lupa ihailla vaikka ei niitä ostaisikkaan. Nämä ovat näitä ihania edullisia unelmia, joita meillä jokaisella on lupa toteuttaa ilman huonoa omaatuntoa. Ja voi olla, että näitä kuvia katsellessa huomaa, että sielä omassa vaatekomerossa on aivan sopiva luomus. Sitä ei vain ole enää muistanut..

Hyvää alkavaa iloista viikkoa kaikille ihanille ihmisille!!