Eläköön elämä

maanantai 20. tammikuuta 2014

Onnellisuus ; )

Ihanan aurinkoinen viikonvaihde on takana, ja uusi ihana viikko on jälleen luonamme!

Mitä onnellisuus Sinulle merkitsee?

Olen aikaisemminkin tästä kirjoitellut.. Aihe nousi esille jälleen viimme viikolla julkisissa kirjoituksissa ja poliitikkojen suustakin. Mutta myös ihan lähipiirissäni pohdimme tätä... Onnellisuutta! ; )

Jokainen haluaa olla onnellinen! Eikö?

Kuka onnellisuuden tuo??? Kysymys on minulle outo... Kuka tuo Sinulle onnellisuuden? Mitkä asiat, teot hetkessäsi, päivässäsi, viikossasi tai koko elämässäsi tuo onnellisuutta Sinulle?

Palaa hetkiin - jolloin olet ollut suunnattoman Onnellinen! Missä olit tuolloin? Kenen kanssa? Mitä tapahtui? Tunne tuo tunne ja tuo se nyt itsellesi tähän hetkeen.. Mikäli tämä onnellisuus tuli sinulle jonkun tapahtuman myötä...

Meillä jokaisella on oikeus onnellisuuteen. Onnellisuutta ei voi kukaan meiltä viedä. Joten olet tänään itsellesi sen "velkaa". Ole ja tunne itsesi Onnelliseksi joka hetki, mitä tänään teet tästä eteenpäin... ; )











































Onnellisuus tulee Itselleni hetkestä olla läsnä, sitä onnellisuutta tuot juuri Sinä elämääni! Luonto, kaunis ilma, iloiset ihmiset! Jokainen hetki, ihanat kohtaamiset, iloisuus ja aito läsnäolo!!! Siinnäpä nuo itselleni onnellisuutta tuovat asiat. Uskon, että täydelliseen onnellisuuteemme kuuluu jollakin tavalla kohtaamiset ihmisten kanssa.

Eikö ole helppo "resepti" olla onnellinen, ja tuoda onnellisuutta läheisillemme joita tapaamme ... Yksi salaisuus onnellisuuteen on hyvin yksinkertainen... Unohda ärtyneisyys, etsi nuo hyvät onnellisuutta tuovat asiat elämääsi! Huomaat suurenmoisen eron seuraaviin päiviisi!! Kannattaa!!!


Unohda kateellisuus toisen onnesta! Nauti kun läheisillä ihmisillä on Onnellisuutta - saat silloin sitä itsekin! Miksi "tukahduttaa" oma Onnellisuus kadehtimalla toisten onnellisuutta?!

Suuri Onnellisuuden halaus ja lämmin suukko nenullesi... ; )