Eläköön elämä

tiistai 4. helmikuuta 2014

Brian Tracy!

Kuulostaako nimi tutulta?

Niin kuuluukin ; ) Olihan hän vierailemassa Suomessa, ICE LIVE Business forumissa viime viikolla ja  on maailman tunnetuin yritys- ja myyntivalmentaja.






Luin hänen yhden kirjan, hyvän ystäväni suosituksesta. Sieltä otan poiminnan hänen siteerauksestaan kirjasta "In His Speps". Tässä kirjassa on kertomus amerikalaisesta pikkukaupungista, jossa kaikki alkoivat elää korkeimpien tietämiensä arvojen mukaan. Ennen kuin kukaan kaupungin asukas sanoi tai teki mitään, hän kysyi itseltään: "Mitä Jeesus tekisi?"
Mitä siis tekisi ihminen, joka on täysin rehellinen, täysin ystävällinen, täysin rakastava ja täysin kärsivällinen ja joka olisi kaikkia kohtaan myötätuntoinen ja tietäisi kaiken?
Se oli mainio tarina. Kun alun väärinkäsityksistä oli päästy eroon, kaikki kaupunkilaiset kokivat suurta rauhaa ja onnea. Ihmiset ja yritykset vaurastuivat. Väärinkäsitykset selvitettiin nopeasti. Koko kaupunki huokui iloa, onnea ja rauhaa!!
 
Miksi kirjoitan tästä Sinulle rakas blogini lukija?

Vastaus on hyvinkin yksinkertainen, ei tarvitse edes lukea talousuutisia tai seurata aktiiviseti päivän uutiskirjoittelua, mistä saamme väistämättä kuulla joka päivä ja hetki. Taloutemme syöksyvästä tilanteesta vauhdilla - ???

Tänään valtiopäivien avajaisissa, Presidenttimme puhe, ei paljon valoa tuonnut tai nopeita korjaavia toimia..

Katseeni kiinnittyi ministeriaitioon ja kaikkien ilmeisiin, jotka olivat paljon puhuvia!!






Tästä kuvasta ilmeet eivät välity niin hyvin, mitä uutisissa...

Mielestäni, jos halutaan luoda positiivista asennetta ja uskoa parempaan tulevaisuuteen. Uusien innovatiivisten yritysten menestymiseen, uusien yritysten ja yrittäjien saamiseen Suomen maahan. Pitää Valtionjohdon uskoa edes itseensä - antaa kuva, että uskotaan ja osataan tehdä päätöksiä.

Sen vuoksi laitoin tuon alun, kirjan siteerauksen, muistuttamaan siittä - että me jokainen olemme vastuussa hyvinvoinnistamme!!! Otetaan oppia tästä kylästä ja katsotaan, miten me Suomalaiset kansana saamme maamme menestymään. Uskotaan me itseemme, jos Valtionjohto ei sitä uskalla tehdä!

Ei se ota mitään! Muuta, kun että jokainen lupaamme osallistua näihin talkoisiin!! Tee itsellesi tuo kysymys joka päivä ja joka hetki!!!

Mitä tekisi ihminen, joka on täysin rehellinen, täysin ystävällinen, täysin rakastava ja täysin KÄRSIVÄLLINEN ja joka olisi KAIKKIA kohtaan myötätuntoinen ja tietäisi KAIKEN?

Aivan ihanaa uskoa Sinulle Rakaslukijani ihanaan päivään! Ihanaan elämään!

Pidä huoli itsestäsi ja läheisistäsi!! ; )