Eläköön elämä

torstai 9. lokakuuta 2014

Ajatuksia viikonvaihteelle!

Ihanaa - jälleen täällä viikonvaihde!

Syksyn väriloisto alkaa valtaamaan eteläisen Suomenkin. Kannattaa viikkonvaihteessa rientää ulkoilemaan!

















Viikolla uutisoitiin, että naisella on elämänsä aikana aktiivista vapaata työaikaa ikävuosien 35-37 välillä!

Jätän tämän Sinulle lukijani mietittäväksi... Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Mitä olisit valmis tekemään asian eteen? Suomessa tarvitaan ihan jokainen tekemään pitkä työura! Naisten kouluttaminen korkeakouluissa, on kasvanut vuosi toisensa perään ja tulee kasvamaan. Naisia odotetaan johtopaikoille. Naisille on tehty kiintiöitä valtiovallan toimesta, EU:n toimesta. 

On hienoa todeta, että naisia kannustetaan ja valmistellaan urapolkuja eteenpäin!

Työ kuuluu jokaiselle, työn tekeminen kuuluisi olla itsestään selvä asia. Vastuu on jokaisella itsellään tehdä työtä! Miten tätä tuetaan mielestäsi parhainten? Kuuluisiko peruskoulutukseen ottaa enemmän koulutusta itsensä johtamisesta, elämäntaidon hallinnasta ja taloudellisen älykkyyden opettamisesta!?

Omasta mielestäni nämä voisivat olla tulevaisuutta ajatellen tärkeitä opetettavia asioita, mitä meidän pitää osata oppia ottamaan huomioon! Huomioida pitkän aikavälin tavoitteet ja toimenpiteet, miten sinne päästään. Näin toimimalla saisimme valveutuneita ihmisiä, joilla on perusedellytykset hoitaa oma elämänsä mallikkaasti. Odottamatta, että joku ulkopuolinen taho tulee pelastamaan minut! 

Uskotko sinä, että Suomi voisi olla mallimaa ja edelläkävijä tässä? Näyttämässä maailmalle, että opettamalla oikeita asioita, yksilö voi paremmin on tyytyväisempi omaan elämäänsä saadessaan päättää itse aktiivisen työajan elämässään. Saadessaan tehdä vapaasti työtä, luottaessaan omiin kykyihin olla oman elämänsä johtaja! Oppimalla tekemään oikeita taloudellisia valintoja, laittamaan rahat varoiksi, jotka kasvattaa tuloja! Kuten Robert T. Kiyosaki kirjoittaa ja nykyään opetaa!

Tämä "Rikas isä - Köyhä isä"-kirja on lukemisen arvoinen! Herättää ajatuksia, laittaa toiminaan ja vastuttamaan sitä, että ihmiset opetetaan "Oravanpyörään"! Kuten hän kirjassaan nimittää tätä, mihin meistä 95% kansalaisista opetetaan... Tästä tulee yhtälö, että 95% maailman rahoista, ovat 5% maailman väestöstä. 

Teemmekö me 95% ihmisistä jotakin eri lailla? 

Kiinnostavaa luettavaa viikonvaihteelle ulkoilun lomaan!

Voisiko olla jopa niin, että näillä edellä kuvatuilla teoilla, tuo alussa esille tuomani naisten vapaa työssäolo aika, voisi olla niin, että 35-37 vuoden iässä oletkin vapaa jäämään työstäsi pois!? Tekemään parhaimmat työvuodet itsellesi, nauttien vapaasti omasta rakkaasta työstäsi! Vain itselle! 

Tee työtä itsellesi! Älä tee työtä rahasta, laita raha tekemään työtä sinulle! Kuten Robert T. Kiyosaki kirjoittaa opettavaisesti!


Nauti viikonvaihteestasi ja mieti tosissasi lukemaasi! Kiitos rakas lukijani, että luet blogiani!

Aurinkoa jokaiselle ihanalle minuutillesi, sekunnillesi ja tulevaisuudellesi!