Eläköön elämä

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Visit Days


Tänään on leirillä vanhempien vierailupäivä. Muistatko vielä omalta leiriajaltasi vierailupäivän? Hävettikö vanhempien vierailu vai oliko mukavaa, kun vanhemmat tulivat visiteeraamaan leirillä? Itselläni on päälimmäisenä muistona, että oli mukavaa, kun vanhemmat vierailivat... Kunhan ymmärsivät pysytellä hyvän välimatkan päässä ; )) No ei kai nyt sentään näin ; ))



Vanhemmille kuitenkin kerrottiin etukäteen, että näinkin voi käydä, että lapset eivät "päästä" vanhempiaan vierailupäivänä käymään ja ovat sitten olleet surullisia, kun muiden vanhemmat ovat käyneet vierailupäivänä tapaamasa nuoriaan... Tiedä sitten, miten pitää tehdä...




Olemme kuitenkin tänään suuntaamassa kohti leiripaikkaa. Matkassa on jokunen vieminen ; )) Odotan innolla vierailua ja tämän leiripaikan näkemistä! Onhan omakaiseni sielä jo viikon ollut ja minä tietenkin ajatuksissa mukana ; )) Muistellen siis omaa leiriaikaani...

Laitan kuvia tulemaan vierailupäivästä ja leiripaikasta! Kunhan ehdin... Laitan myös kuvia taloyhtiön mukavasta talkoopäivästä tai siis talkoopäivän sosiaallisemmasta puolesta ; )) Sitähän talkoopäivillä haetaan yhteisöllisyyttä ja hauskan pitoa!! Täytyy sanoa, että meillä on todella mukava taloyhtiö ja porukka täällä!! Kiitos siitä ; ) Oletko tyytyväinen asuinpaikkaasi ja sen lähistöön asuviin ihmisiin. Jos näin on, muistathan kertoa sen heillekin, jotta tietävät kuinka mukavia naapureita heillä on ja kuinka mukavaa on ollut saada olla heidän naapuri!!

Niin ja oletko muistanut kertoa jälkipolvellesi, kuinka onnellisia he saavat olla omistaessaan juuri sinut vanhempanasi ja kuinka suuresti sinä olet onnellinen, että sinulla kävi näin suuri onni saadessasi juuri hänet lapseksesi!! Jollet tai siitä on jo muutama tunti aikaa ; )) Niin kerro juuri nyt tämä hänelle!

Oikein ihania yhdessäolemisen hetkiä sunnuntaillesi ; ))