Halloween lähestyy...
Hankintoja Halloweeniin:
Kurpitsat, keltaiset kynttilät, keltainen pöytäliina, oranssit servitit, pöytäkoristeita, riippuvia kurpitsoja, riippuvia luurankoja, syyskukista kukkakimppu, kurpitsapiirakka... Halloween asut! Sarvet, vampyyrinhampaat, luurangot, mustaa, mustaa...
Suomeen on vuosi vuodelta rantautunut Halloween juhlat ja siihen läheisesti kuuluvat oheistuotteet!
Eli nyt suunnittelemaan juhlallisuuksia, jotta kaikki tarvittava tulee huomioiduksi ; )
Netistä kävin katsomassa ideoita Halloween juhliisi...
Näissä naamioissa voi tulla kuuma mutta ovat kyllä pelottavia... ; ) |
Ihanaa mystiikkaa... |
Naisellisille Halloween juhlioille ; ) |
Pukukoodi on yksi ehdoton "sääntö" Halloween juhliin! ; ) |
Satsataan koristeluihin kunnolla! Tämä näyttää niin ihanan idylliseltä koristelulta! |
Pariskuntana juhlitaan samanlaisella tyylillä... ; ) |
Oikein hyvää ruokahalua ; ) |
Voisiko koristelu enää "suloisemmaksi" tulla? |
Aivan suloisia "pikkujuhlioita"! |
Juomia ei tarvitse nauttia lämpöisenä, kun muistaa tehdä näyttävän goolerin... ; ) |
"Maailmalla" osaavat tämän Haaloween koristelun! Laitetaan me tänä vuonna paremmaksi! |
Mieletön tämä "koeputki"-drinkki-idea! |
Ja mitä tuumailette tästä boolista!? Tekisikö mieli maistaa?... |
Koristelua hillitymmästä pitävälle... |
Aivan mahtavia nämä pöytäkoristelut! |
Ja aikuiseempaan makuun... ? Jotenkin oma makuni kallistunee tuonne puutarhamaisempaan koristeluun... ; ) |
Kuten tähän ; ) |
Tai tähän... ; ) |
Muffinsseja koristellessa näyttää olevan mielikuvistuksessa "taivas rajana"! |
Kuten kuuluu Halloween juhlissa ollakin! |
Hieno idea tarjota "sammakonreisiä", kananpojan reisiä... ; ) Whatever... |
Mitä tuumailet näistä "pikkuleivoksista", aika hurrrjat? |
Seuraavaan "Arkkukakkuun" ohjeen "nappasin Kotikokin sivuilta!
1 kpl
|
red velvet cake-pohja
| |
Täyte:
| ||
200 g
|
smetanaa
| |
200 ml
|
kuohukermaa
| |
7 ml
|
sitruunamehua
| |
50- 100 g
|
sokeria
| |
Koristelu:
| ||
300 g
|
väritöntä marsipaania
| |
mustaa elintarvikeväriä
| ||
50 g
|
aprikoosi/mansikkamarmeladia
| |
Valmistusaika pieni hetki
Ohjeet
Jälkiruoat ja herkut - 6 annosta
Valmista kakkupohja oheessa olevan ohjeen mukaan,
Kumoa kakku jäähtyneenä ja anna jäähtyä. Piirrä paperille arkun muotoinen kuvio, leikkaa irti ja leikkaa veitsellä kakkulevystä kaksi tai kolme arkun muotoista palaa.
Kumoa kakku jäähtyneenä ja anna jäähtyä. Piirrä paperille arkun muotoinen kuvio, leikkaa irti ja leikkaa veitsellä kakkulevystä kaksi tai kolme arkun muotoista palaa.
Valmista täyte:
Vatkaa smetana ja kerma eri kulhoissa ja yhdistä vaahdot.
Lisää sokeri + sitruunan mehu ja sekoita tasaiseksi.
Vatkaa smetana ja kerma eri kulhoissa ja yhdistä vaahdot.
Lisää sokeri + sitruunan mehu ja sekoita tasaiseksi.
Kostuta kakkujen pohjapalat maidolla kevyesti.
Kokoa kakku tarjoiluvadille ja anna vetäytyä viileässä miel. yön yli.
Sivele kakun pintaan aprikoosi-tai mansikkamarmeladia tasaisesti. (vain ohut kerros)
Kokoa kakku tarjoiluvadille ja anna vetäytyä viileässä miel. yön yli.
Sivele kakun pintaan aprikoosi-tai mansikkamarmeladia tasaisesti. (vain ohut kerros)
Jätä osa valkeasta marsipaanista ristikoristeisiin. Lisää marsipaanin joukkoon noin 30g kaakaojauhetta, ja värjää mustalla värillä tasaisen mustaksi. Kaulitse marsipaani REILUSTI kakkua isommaksi, noin 0,5cm paksuiseksi levyksi tomusokeroidulla työtasolla.
Nosta kakun pinnalle kaulinta apunakäyttäen ja tasoita reunat kädellä painellen. Leikkaa ylimääräiset siivut veitsellä pois.
Koristele esimerkiksi marsipaanista tehdyllä ristillä.
Nosta kakun pinnalle kaulinta apunakäyttäen ja tasoita reunat kädellä painellen. Leikkaa ylimääräiset siivut veitsellä pois.
Koristele esimerkiksi marsipaanista tehdyllä ristillä.
Voit valmistaa koristeeksi myös irtokäsiä, silmiä, aivoja ja muuta "pelottavaa" ;)
Happy Halloween!