Eläköön elämä

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kesäaika ; )

Ihanaa Kesäaikaa! Muistithan siirtää kellon viisarit kohti juhannusta? ; )



























Päivitetään vaatekaapin sisältö! Laita vanhat vaatteesi kiertoon! Näin saat säilytettyä vaatekaappisi tilaa! Joku toinen tulee onnelliseksi, sinun vanhasta vaatteestasi, jota et halua pitää ; )

Haastan sinut edelleen pitämään uskoa parempaan huomiseen ja rohkaisemaan itseäsi parempiin suorituksiin! Uusiin aluevaltauksiin! Rohkaise läheisiäsi lähtemään kokeilemaan uusia rajoja elämässä! Toteuttamaan itseään ja hyviä tekoja ; )

 Äläkä missään nimessä tee sitä virhettä, että sanoisit jollekin, tuo ei kannata! Muista realiteetit! Koska, jos haluaa mennä eteenpäin siitä, mitä on ollut tai, missä on nyt?! Sinun on rohkaistava itseäsi tekemään asioita toisin, sinun on Uskottava, että tekemällä ja toivomalla asiat menevät kuten haluat! Kerää ympärillesi ihmisiä, jotka ovat mukana rohkaisemassa sinua uuteen! Tai, jos et siinä onnistu, niin mene ja rohkene tehdä asiat itse! ; )

Ihanaa rohkeaa uuden viikon alkua! Jos et itse rohkene uskoa itseesi! Rohkaise muita ja ole mukana nauttimassa, kun asiat etenevät ; )
Jos joku muu on onnistunut menestymään, miksi et sinäkin? Kaikki on samanlaisia ihmisiä, joku on vain rohjennut tehdä ja uskonut riittävästi! Rohjennut ottaa oppia ja halunnut oppia! ; ))