Eläköön elämä

torstai 17. marraskuuta 2011

Loistavaa torstaita ; ))

Torstaifiilistelyä... ; ))

"Less is not more. More is More" ; ))

Suomalaiset "opetetaan" jotenkin "ajatukseen", että "vähemmän on kaunista"... "Hyssytellään", "vähätellään" ja "kuvitellaan", että näin me saamme "enemmän"...
Saammeko?

Ei, kyse ei ole mielestäni "ylpeydestä", "näyttämisen halusta" tai "tunteesta olevan parempi toista" - jos "elää isosti" tai "More is More"- ajatuksella. Mielestäni kyseessä on aito halu näyttää, miten asiat voi onnistuessaan "paisua" upealla tavalla loistaen! Iloitaan, että on menestytty! Eikö tämän "menestymisen ilon" pitäisi tarttua? Eikö "menestymisestä" saa iloita?

Eikö tämä voisi "tarttua" meihin kaikkiin? Unohdettaisiin "kateus", "ajatukset, että joku ylpeilee", "kilpailu" tai muuten vain meihin "kasvatuksen voimalla iskostettu ajatus; "Less is more"...

Niin...

Nautin siitä, että ihmiset menestyvät! Saan katsella "menestymisen" kautta kauniita "asioita" ja päästä näin omalta osaltani nauttimaan menestymisen kautta luoduista "kuvista"! Näin uskon meistä jokaisen tekevän? Tartutetaan tätä menestymistä meihin ihan jokaiseen!

Eikö olekin ihanaa "astella" sisälle luxushotelliin, nauttia tämän hotellin ihanista tarjoilluista, tuntea olevansa "tärkeä" osa tätä luxushotellia? Ilman sinua luxushotelli ei menestyisi!




Tai eikö olekin ihanaa luxusta mennä metsään rauhalliseen korpimaisemaan? Sytyttää nuotio, käristää makkaraa, kuunnella lintujen laulua ja vain olla... ? Ilman meidän vastuullista otetta luonnosta, ei meillä olisi, tätä ihanaa luxusta luonnon olomuodossa... Siihenkin tarvitaan sinua!

Jotta meillä on nyt, ja tulevaisuudessa luxusta ympärillämme, ja haluamme siitä nauttivan! Niin "More is More"- ajatus mukaan tähän! Tekemällä isosti, saamme aikaan isoja asioita! Otetaan hyvät isot ajatukset mukaamme, ei anneta tilaa pienille asioille!

Uskon, että näin ajattelemalla - saamme "luxusta kiertämään"!



Siis "Loistavaa torstaita Sinulle"!


KRAM!