Eläköön elämä

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Leirejä ja lapsuusmuistoja...


Tulevan viikon aikana on joillakin kesän kohokohtia luvassa... Erilaisia kesäleirejä, harrasteleirejä ja rippileirejä ; ) Omat muistot näiltä ajoilta "pulpahtaa" väkisinkin mieleeni... Oli lapsuudessa niin kutsuttuja "pakkoleirejä", joille ei olisi halunnut mennä ja näitä mukavia leirejä... Mihin muistikategoriaani kuuluu ehdottomasti rippileiri!! Rippileirimme oli todella iso muisikuvani mukaan 60 lapsukaista eripuolilta suomenmaata. Silloin paistoi aurinko koko kahden viikon ajan ; )) Muistelen... ; )) Ainakin mielessäni ; ))



Nyt on omalla kohdalla rippikoulu edessä, pakkaajan ja sivustaseuraajan roolissa ; ) Pari viikkoa saaressa tiedossa mukavaa yhdessäolemista ja luonnon ötököitä. Matelijoista - punkkeihin. Tänään olenkin lähdössä metsastämään ihmisille tarkoitettua punkkipantaa, jonka pitäisi pitää loitolla myös hyttyset ; ) Laittelen pakkaamisesta ja lähtötunnelmista kuvia tulemaan, kun ensin päästään sinne asti...

Siihen asti toivottelen mukavaa ja rentouttavaa sunnuntaita ihan vaan olemisen tai pakkaamisen merkeissä lomareissuille lähtijöille ; )






Näin mukavia kuvia löytyi netistä rippiasioita etsiessäni ja leirimuistoja miettiessä ; ))